Despre noi

Despre noi

Îngrijirea textilelor la Orhideea este acum la un nivel premium. Noul nostru solvent Sensene este utilizat în mașini speciale ca înlocuitor al apei și este capabil să absoarbă murdăria grea și petele, salvând în același timp culoarea și forma tuturor textilelor.

Tehnologia noastră dată de mașinile inovatoare marca BOWE ne ajută să funcționăm eficient și sustenabil, astfel reducem consumul de apă și poluarea. Nu a existat niciodată o solutie mai intensivă, care sa fie în același timp extrem de blândă cu textilele și absolut prietenoasă cu mediul!

Promisiunea noastră, ne străduim întotdeauna să utilizăm practici durabile în activitatea de curățătorie: reducem pierderile de solvent prin utilizarea eficientă a mașinilor, reducem consumul de apă prin curățarea uscata, reducem eliminarea de deșeuri și soluții poluante folosind noul Sensene.

Daca aveți de curățat haine în culori și materiale diferite, la Orhideea avem soluții de curâțare pentru orice fel de îmbrăcăminte și accesorii. Experții noștri analizeaza articolele cu grijă, acordând o mare atenție materialelor pentru oferirea tratamentului potrivit.

Curățătorie îmbrăcăminte - Wet Clean

Prin intermediul tehnologiei folosite, materialele textile sunt curățate la un înalt standard calitativ, păstrându-și culorile intense, alături de un miros plăcut. Sistemul Wet Clean pe baza de apă și detergenți special concepuți, asigură rezultate excepționale în cazul articolelor de îmbrăcăminte cum ar fi camăși business, articole sport, haine cu puf, rochii de ocazie și rochii de mireasă. Curățarea de tip Wet Clean utilizează mașini de spalat controlate de un computer, detergenți și balsamuri biodegradabile și termină procesul de uscare folosind uscătoare speciale cu senzori de umiditate.

Spălătorie articole casnice, perdele, draperii și igiena patului

Oferim serviciul de spălare și călcare perdele și draperii de mari dimensiuni, inclusiv demontarea și instalarea acasa contra-cost. Igienizam și îngrijim lenjerii de pat, pilote, pături, cuverturi și perne. Tratament delicat pentru pilote și perne din puf cu programe de spălare în profunzime și uscare completă. Puful este tratat special pentru regenerare și uscare completă. Apretare delicata sau intensa a lenjeriilor de pat cu apret pe bază de balsamuri, oferind finisare perfecta și protecția fibrelor textile. Spalatoria noastră oferă curățare completă și atentă  pentru obiecte de dimensiuni mari cum sunt husele de protecție pentru saltea, pernele de canapea, pături groase, jucarii de pluș, etc.

Curățătorie materiale naturale - Dry Clean ecologic

Punem la dispoziție servicii premium de curățare chimică pentru costume business din lână, rochii din mătase, paltoane și pulovere din cașmir și lână. Curățăm haine din piele naturală, haine din blană și cojoace cu piele și blană. Oricare ar fi indicațiile de curățare de pe eticheta de întreținere, la Orhideea avem variantele de curățare care să acopere toate cerințele.

Călcătorie profesională

O călcare profesională a hainelor sau a lenjeriei, indiferent dacă le spălați sau nu la noi. Călcăm orice tip de articol (de la haine obișnuite până la rochii de seară, rochii de mireasă, costume, paltoane, draperii, perdele, lenjerii, fețe de masă). Folosim stații de călcat profesionale care protejează țesăturile și nu ard sau uzează hainele. Aburul igenizează și curăță în profunzime țesăturile, iar hainele nu vor avea luciu, urme si cute.

Curățătorie încălțăminte și accesorii

Procesul include îndepărtarea murdăriei, aplicare de detergent în combinație abur și curățare manuală pentru îndepărtarea mizeriei persistente, aplicare tratament exterior pentru hidratare, uscare controlată și ozonificare.

Curățătorie costume și haine speciale

Curățăm multe tipuri de murdărie, cum ar fi, de exemplu, sânge, proteine. etc existente pe salopete de lucru, jachete de bucatar, uniforme medicale, uniforme impregnate, uniforme de poliție și armata, uniforme de pompier. Oferim servicii de spălătorie profesională pentru echipamente outdoor cu membrane Gore-Tex, SympaTex, PermaTex, costume de schi, vânător și pescar.